ANINI
finančni RECEPTI

zA IZBOLJŠANJE VAŠE FINANČNE KONDICIJE

KOLIKO RECEPTOV

31 - za čisto vsak dan v mesecu januarju, da boste leto 2022 začeli s pravo finančno kondicijo.

KONČNI REZULTAT

Je odvisen predvsem od tega koliko receptov boste preizkusili v praksi (ne le prebrali) in jih tudi kasneje uporabljali v življenju.

RES BREZPLAČNO?

Ja, čisto nič ne boste plačali. Vse kar morate narediti je, da se prijavite, da bom vedela komu pošljem recepte.

Pozdravljeni! 

Sem Ana Vezovišek, mag., finančna mentorica, ki sem se v zadnjih 10 letih specializirala na področju osebnega proračuna in financiranja. Takšna kot je moja osebnost – energična, so tudi področja, na katerih delujem. Sem certificirana inštruktorica finančne pismenosti, finančna mentorica, predavateljica, podjetnica, žena in mama. 

Predvsem pa sem oseba, ki se skoraj vsak dan srečujem z ljudmi, ki imajo takšne in drugačne izzive na področju osebnih financ, zato se zavedam, da so želje po boljši finančni sliki, stanju na transakcijskem računu, višjem znesku privarčevanih sredstev, zagotovo med najpogostejšimi. Pa jih vedno tudi realiziramo? Na žalost ne. Ker se tisti začetni elan zelo hitro porazgubi …

Vedno znova pademo v stare vzorce, stare navade in že se vdamo, češ, da nam tako ne bo uspelo (kot nam ni že prej). Vendar pa je čas, da temu naredite konec! 

 Zato sem pripravila in vam danes podarjam 5 finančnih receptov, s pomočjo katerih boste stopili na pot finančnih sprememb. Verjamem, da si teh res želite in ste pripravljeni slediti mojim receptom. 

 

KAKO DO 5 BREZPLAČNIH FINANČNIH RECEPTOV?

Da boste prejeli recepte, najprej izpolnite obrazec in preverite ali so vsi vpisani podatki pravilni. Predvsem poskrbite, da boste vpisali svoj najboljši e-naslov, na katerega boste recepte prejemali 5 dni zapored. 😊

Takoj, ko boste oddali podatke, preverite, če ste prejeli moje prvo sporočilo, če ga ni v glavni pošti, pokukajte še v promocije in neželeno pošto, nato pa moj e-naslov anav@vezovisek.si dodajte med prejemnike, ki jih ne želite zamuditi.  

Ob koncu tega najinega izziva, pa bom vesela, če mi boste zaupali, kako vam gre. To najlažje naredite tako, da mi kar odgovorite na zadnje sporočilo, ki ga bom z veseljem prebrala. 

Se veselim najinega skupnega popotovanja!

Ana 

Day 1 (20.3.17)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget ornare nibh. Nam venenatis porta diam scelerisque suscipit. Donec in vehicula. 

Day 2 (21.3.17)

Vestibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget ornare nibh. Nam venenatis porta diam scelerisque suscipit. Donec in vehicula ligula. Etiam efficitur quam ex, at consectetur magna porttitor at.

Day 3 (22.3.17)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis.  Nam venenatis porta diam scelerisque suscipit. Donec in vehicula efficiturmagna porttitor at.

“Življenje je enostavno. Delaj tisto, kar rad počneš, in to počni pogosto.

Če ti kaj ni všeč, to spremeni. In če si kaj želiš, to uresniči.

Naj ti finančni recepti pomagajo uresničiti tvoje sanje.”

ANA VEZOVIŠEK

KNJIŽNE USPEŠNICE

Pricing

Workshop

$ 89
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin

Lectures

$ 99
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum eget ornarelion

Free Pass

$ 139
  • Lorem ipsum dolor sit amet. estibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget ornare

Get updated

Join our closed list of interested entrepreneurs to get the latest update about our upcoming schedule