DODANA VREDNOST SKRBNIŠTVA

Za mnoge zaupanje svojega premoženja v skrbništvo pomeni tako čustveno kot finančno zavezanost. V razmerje navadno vstopajo na podlagi priporočil ali pa zelo podrobnega detajlnega pregleda svetovalne hiše, h kateri bi želeli pristopiti. 

Na začetku, ko v razmerje vstopamo prvič je zato ključno, da v to vstopamo z načrtom, saj ne samo, da spodbuja popolno zaupanje glede obstoječih naložb in finančne slike, temveč zagotavlja, da stranke zaupajo svoje cilje, strahove, občutke, svoj odnos do tveganja in morebitne pretekle slabe izkušnje.

Industrija svetovanja se je v zadnjih 15-tih letih izrazito spremenila. Dodano vrednost svetovalca nekoč je bilo namreč veliko lažje opisati, kot pa jo jasno definirati. Pa vendar danes lahko govorimo tudi o konkretnih številkah, ki nazorno pokažejo kakšna je dodana vrednost svetovanja.

Kako v ekipi Vezovišek & Partnerji 
ustvarjamo največjo dodano vrednost? 

Holističen pristop

Vsako stranko obravnavamo celostno, kar obsega: coaching, analizo, načrt, izvedbo, spremljanje in prilagajanje.

specialisti

Strokovnjaki različnih specializacij skupaj sprejemamo naložbene strategije in skrbimo za premoženje strank.

Svetovanje

V ospredju je svetovanje in ne zgolj prodajo finančnih produktov z visokimi stroški, kar potrdimo z odškodninsko klavzulo v pogodbi.

znanje

Ključno tako za našo svetovalno ekipo kot za naše stranke. S tem, ko svoje znanje prenašamo na svoje stranke, le-te ne sprejemajo napačnih odločitev.

Merljivi rezultati

Dodana vrednost skrbništva mora biti na srednji rok višja od stroška storitve, kar vsako leto dokazujemo z letnim poročilom. V zadnjih 5-ih letih je le-ta v povprečju znašal + 2,5 %.

Stranka je prva

Kar pomeni, da ji razkrijemo vse stroške, predstavimo realne donose in jo opozorimo na zavajujoče prakse.

Sodobna orodja

Pri svojem delu uporabljamo programsko oprema in orodja, ki so na voljo v današnjem svetu, kot so Salesforce CRM, Google Cloud, IBKR Trading in digitalne platforme DAP.

MojSkrbnik

Platforma s pomočjo katere stranke pridobijo nadzor nad celotnim finančnim premoženjem ter pridobijo znanje in prilagojene napotke glede svojega finančnega življenja.

Zakaj je za sprejem v skrbništvo
najprej treba izdelati načrt?

Investiranje oziroma plemenitenje premoženja je dolgotrajen proces, ki traja leta in zahteva poglobljeno načrtovanje. In tega se lotimo na način, da najprej zaupate svojo finančno situacijo, ki je unikatna, finančnemu strokovnjaku, ki vam bo zastavil prava vprašanja in pomagal določiti vašo stopnjo tolerance do tveganja. Na osnovi več dejavnikov, kot sta želena časovnica, vaša toleranca do tveganja in pretekle izkušnje lahko šele določi strategijo investiranja.

V kolikor se tega lotimo brez osnove, jasno opredeljenih ciljev in strategije, ter zgolj izberemo finančne produkte o katerih smo ravno nekaj prebrali/slišali, potem bomo dokazano do ciljev prišli kasneje ali pa morda sploh ne.

Zakaj je skrbništvo plačljivo?

Kaj pomeni,
če imamo
in kaj za naše premoženje pomeni, če svetovalca nimamo?

Kako se bo gibala 
vrednost vašega premoženja,
je torej vaša odločitev. 

Smo res tako zelo drugačni od drugih?

Prepričajte se sami in nas primerjajte s tistimi, s katerimi nas želite primerjati. Morda vam bo pri tem v pomoč prav tabela, ki smo jo pripravili za vas.

Res pa je, da se z vsakomur ne bomo ujeli, saj naša dodana vrednost v nekaterih primerih ne bi prišla do izraza. Kdaj? 

 • V kolikor bi si želeli sklepati le finančne produkte in vas ne zanima celotna finančna slika.

 • Se želite zadolžiti, pri čemer ne želite izvedeti ali so vaši temelji dovolj trdni.

 • Bi si želeli investirati in vas hitro premamijo obljube z visokimi donosi.

 • Ne želite slediti zastavljeni poti do ciljev, ki jo določimo skupaj, saj se bolje počutite brez načrta in imate raje spontane odločitve.

 • Mislite, da imate sami vse informacije, znanje in orodja, da za svoje osebne finance skrbite sami, brez podpore.

 • Niste pripravljeni upoštevati usmeritev, ki jih prejmete s strani finančnih strokovnjakov.

 • Imate visoke cilje, a za dosego le-teh niste pripravljeni veliko narediti. 

 

Kako v ekipi Vezovišek & Partnerji 
ustvarjamo največjo dodano vrednost? 

Our happy customers

We’ve helped thousands of people move

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Codey Joyner

UrbanAcres, LLC

5/5

“My move was way less stressful than expected! Movely packed everything, stored it for a week, and moved it all to my new home just as promised!”

Eren Hill

H&H Legal Partners

5/5

“Movely provided a very professional service when we moved offices last month. They were easy to work with and moved everything on time.”

Emanuel Sadler

SavvyMarket

5/5

Best experience ever! I desperately needed a mover to help with a last minute relocation, and Movely was so helpful in making it a seamless process!”

Ready to move? Get a quote now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.