6. DAN FINANČNE PISMENOSTI

Ljubljana, 30. janaur 2020

Dni
Ur
Minut
Sekund

BREZ CENZURE

Na resničnih primerih iz prakse vam bomo iz prve roke pokazali, kje ljudje delamo največ napak in se tega sploh ne zavedamo.

takoj uporabno

Ne glede na to, v katerem od šestih finančnih obdobij ste danes, boste pridobljeno znanje lahko uporabili takoj.

STROKOVNO

Temo, ki je zahtevna, vam bodo strokovnjaki, ki imajo skupaj več kot 50 let izkušenj, predstavili na zelo poljuden način.

kako do plusa

S posebno metodo, ki vam jo bomo predstavili boste izvedeli, ne le, kako se izogniti novim, ampak tudi kako predčasno odplačati obstoječe dolgove.

kam z denarjem

... še posebej v današnjem času, ko obresti na bankah ne pokrijejo niti inflacije? Vse se začne pri osnovnih temeljih investiranja in poznavanju finančnih trgov.

KRIZA?

Ne samo v času krize, pod finančnim stresom smo lahko ne glede na to, ali imamo veliko ali malo denarja. A obstaja sistem, ki nas zaščiti pred vsako krizo.

z nami bodo ...

TILEN ARTAČ

Edinstven voditelj, imitator, glasbenik in moderator, ki tudi tokrat ne bo sam - s seboj bo "pripeljal" vrhunske domače in tuje goste, ki bodo spregovorili o svojih finančnih izkušnjah.

ANA VEZOVIŠEK

Specialistka za financiranje in osebni proračun, ki nam bo zelo neposredno in iskreno pokazala pot o kateri premalokrat razmišljamo - to je pot, kako se varno zadolžiti ali še bolje biti brez dolgov.

VESNA SODNIK

Kot trenerka komunikacije in javnega nastopanja ter poslovna coachinja posameznikom in organizacijam pomaga doseči zastavljene cilje. Na dogodku bo pot do ciljev pokazala tudi nam.

nataša kozlevčar

Za seboj ima več kot 20 let izkušenj in uspešnega svetovanja na področju finančnih naložb. S svojo raziskovalno žilico zna poiskati prave rešitve in jih na ustrezen način umestiti v finančni načrt.

MITJA VEZOVIŠEK

Je eden redkih, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Na podlagi 18-letnih izkušenj s področja osebnega finančnega svetovanja in podjetništva dobro ve, kako se pripraviti na krizo.

roman gomboc

ROMAN GOMBOC

Roman Gomboc je vodja trgovalne platforme Optimtrader zaposlen pri nemškem podjetju CM-Equity AG s sedežem v Münchnu. V zadnjih 2 letih s svojo trgovalno strategijo presegel donos ameriških delnic.

gregor jelerčič

V zavarovalniški panogi deluje že 20 let in ima izkušnje tako pri razvoju zavarovalnih produktov, kot tudi pri svetovanju pravnim in fizičnim osebam. Redno spremlja trende in razvoj na razvitejših trgih.

“Skrivnost sprememb ni v tem, da svojo energijo usmerjaš v boj s starimi navadami, Ampak zgradiš nove. ”

sokrat

ODLIČEN PROGRAM

Osebne finance so sicer težka in za marsikoga boleča tema, a ko združiš ljudi, ki znajo podajati rešitve na poljuden način in tem dodaš mojstra smeha, dobiš popoldan odličnega programa, ki ti lahko spremeni življenje.  

NOVA ZNANJA

Ko že mislimo, da vse vemo, vedno pridemo do informacij, ki nam odprejo nova obzorja. O ravnanju z denarjem nas res niso učili ne doma, ne v šoli, zato je čas, da to nadoknadimo in se končno oziroma še bolje – dokončno znebimo finančnega stresa.

VEČ KOT OBIČAJNO

Praktični primeri, uporabne metode, izkušeni predavatelji in priročnik, ki ga imate po dogodku lahko vedno ob sebi, so kombinacija, s katero boste končno postavili močne finančne temelje in odšli proti naslednjemu finančnemu obdobju. 

odzivi po naših DOGODKIH ...

nina, sežanA

Odlično pripravljen dogodek, odličen izbor gostov in govorcev ter odlične teme! Pokrit je bil celoten vidik finančne pismenosti, vsega po malo in za celoten spekter delovanja. Hvala za vaš trud!

VESNA, LJUBLJANA

Hvala vam za dragocene napotke, kako ravnati z denarjem. Take vsebine bi morale priti v šole in bi bila finančna slika Slovenije drugačna. Tako pa se sama šele v poznih letih učim, kar bi morala vedeti že pred 40-imi leti.

vojko, prapetno

Nimam pravih besed, da bi se vam zahvalil za vso pomoč. Človek preprosto ne more verjeti, da lahko nekaj na tak način pripravite in organizirate tako profesionalno. Vse je bilo tako poučno, človek se dejansko zamisli. Z veseljem sem o dogodku pripovedoval drugim.

OLIVER, ZREČE

Moj splošen vtis je ta, da sem bil seznanjen z ogromno novimi informacijami, po programu sem bil zelo motiviran, odprle so se mi oči, zdaj bom na finance gledal malo drugače. Všeč mi je bilo to, da so nam prikazali stvari na praktičnih primerih.


PETRA, BUČKA

Bilo je fantastično, čuteče. Pismenost je malo boljša tako, da pridem še naslednje leto. Do takrat pa berem knjige. Hvala!

SIMONA, MIRNA PEČ

O Dnevu finančne pismenosti lahko povem, da je fenomenalen. Takšen seminar te dvigne in da moč, da si boljši in lahko verjameš, da ti lahko uspe – cilj in načrt.


kako na dogodek?

PAKET 1: BREZ

59
  • Vsebuje vstopnico za dogodek za 1 osebo.
    Cena vključuje DDV.

PAKET 2: Z

69
  • Vsebuje vstopnico za dogodek in knjigo ADIJO, FINANČNI STRES.
    Cena vključuje DDV.

VIP PAKET

271
  • Vsebuje vstopnico za dogodek, knjigo ADIJO, FINANČNI STRES in letno naročnino na storitev MojSkrbnik.

PRIJAVNICA

PROGRAM DOGODKA

 

Organizator ima pravico do spremembe programa.

15:30 – 16:00 
Registracija in sprejem udeležencev 

16.00 – 16.10
Uvodni nagovor: Kako finančni stres vpliva na naša življenja?

16.10 – 16.55
Omizje z gosti:
Krediti prinašajo stres. Banka Slovenije ga poskuša omejiti, a je z ukrepi povzročila še več stresa.     
– Je danes, po ukrepu BS res tako težko priti do stanovanjskega kredita?
– Kakšni so novi ukrepi in kako se kažejo v praksi?
– Kakšna je praksa Slovencev, ki iščejo financiranje pri bankah v tujini?
– Kaj je tisto o čemer bi morali razmišljati pred najemom kredita.

16.55 – 17.25
Konkretno: Poslovite se od slabih kreditov, vzpostavite sistem, ki vas bo popeljal iz začaranega kroga dolgov in končno prenehajte živeti od plače do plače!
Ana Vezovišek, mag.

17.25 – 17.40
Ko nam življenje nepričakovano prekriža bolezen in ne vemo kako naprej. Vsi si želimo najboljšo oskrbo in to hitro. A kaj, ko ne vemo koga vprašati, ne upamo niti pomisliti koliko stane, za zdravje bi pogosto dali celo zadnje prihranke  … kako preprečiti takšen stres?
Gregor Jelerčič, Best Doctors / Eureko d.o.o.

17.40 – 18.10
Najbolj pomembno je, da varčujemo pametno in ne izbiramo produktov na podlagi obljub! Prazne obljube vam ne bodo nič pomagale, ko boste resnično potrebovali privarčevani denar!
mag. Nataša Kozlevčar, MBA

18.10 – 18.40
Odmor za kavo in prigrizek in … zabavni program

18.40 – 18.55
Ali je sploh mogoče napovedati prihodnost na kapitalskih trgih?
Roman Gomboc, Optimtrader

18.55 – 19.40
Vsi govorijo o prihajajoči krizi … Kako se nanjo v resnici pripravite? Še posebej, če imate polno naložbeno vrečo in ste v obdobju, ko si želite stabilnih donosov?
Mitja Vezovišek, mag.

19.40 – 20.10
Cilje imate. Kako narediti načrt, najti motivacijo in jih uresničiti?
Vesna Sodnik

20.10 – 20.20
Recite ADIJO, FINANČNI STRES!

20.30 – 21.30 
FINPARTY, Finplac  

PRETEKLI DNEVI finančne pismenosti

Utrinki 5. dneva finančne pismenosti

Utrinki 4. dneva finančne pismenosti

Utrinki 3. dneva finančne pismenosti

Utrinki 2. dneva finančne pismenosti

© 2019 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.