ČESTITAM, ker ste še vedno z mano.

Očitno je, da si želite spremembe in veseli me, da vam bom pri tem lahko pomagala. 

Preden pa vam razkrijem, kakšna je investicija (joj, že v naprej vam povem, da boste prav presenečeni, ko boste videli, kako majhna je!), si najprej preberite izkušnje tistih, ki so se nam že pridružili … 

VPRAŠALI STE NAS …

Vedno se pojavi kdo, ki potrebuje dodatne informacije (jaz sem ena izmed takšnih :)). Odgovore le-teh vam z veseljem delim in sicer kar v obliki video posnetka, saj vam bo gotovo bolj blizu.

KAJ MENIJO DRUGI?

“Ga. Ana je definitivno oseba z veliko začetnico, strokovno in odgovorno opravlja svoje poslanstvo. Je pravi angel tako za ljudi v stiski kot tudi za tiste, ki jim stiska še ne trka na vrata. Z medsebojnim sodelovanjem sva bila zelo zadovoljna.”

Jerneja in Andrej 

“Kar nekaj knjig sem prebral na temo proračuna, pa o ravnanju z denarjem na splošno. In nikjer nisem zasledil tako konkretnih pravil in usmeritev, ki sem jih dobil z vaše strani. Tako enostavno in kratko, kot ste napisali. Danes, ko nihče nima veliko časa, nam to še kako prav pride. Rezultate želim doseči hitro in z vami je to res mogoče.” 

Robert

“Sama sem imela že veliko teoretičnega znanja, a ko je prišlo do prakse, se mi je vedno zataknilo. S konkretnimi usmeritvamo sem dobila točno tisto kar sem rabila – brco, da sem se končno premaknila.” 

Irena

Sem podjetnik, ki mu nikoli ni šlo slabo, a vedno sem imel občutek, da mi denar odteka. Nisem nikoli ločeval med zasebnim in poslovnim in zdaj je čisto drugače. Mentorji so točno vedeli kje delam največ napak in že takoj sem videl spremembo. Super je in zdaj si prav ne predstavljam biti brez varnosti. Hvala ekipa! 

Igor

Nisem vajena nakupovati znanja na spletu, a ker poznam gospo Vezovišek iz medijev in so njeni nasveti vedno prišli prav, sem poskusila. Priznam, bila sem zelo pozitivno presenečena, sploh, ker si je gospa Vezovišek vzela čas in mi podala komentar na moje finančno stanje. Sama sem že začela s korenitim spreminjanjem finančnih navad in prvi rezultati so že vidni. Hvala vam!

Majda 

S partnerjem sva vedno imela ločene finance. Meni to sicer ni bilo ok, a vedno kadar sem načela ta pogovor, sva se skregala. Ugotovila sem, da bova rabila pomoč, saj sva bila v situacijo preveč čustveno vpeta. Kako nama je danes? Tako, kot si nikoli ne bi predstavljala. Večji del financ imava skupen, o tem se pogovarjava, še vedno pa lahko tudi kaj zapravim samo zase.

Leoni

In zdaj …

Končno! (Tudi mene moti, ko nekdo skriva to informacijo!) 

KAKŠNA JE VAŠA INVESTICIJA? 

Samo 14,50 evrov na mesec.

Ja, SAMO. In to niso moje besede, to so besede vseh tistih, ki so že del skupnosti MojSkrbnik, saj točno vedo, kako hitro se jim je investicija že povrnila.

In kako se pridružite številnim, ki so se naveličali živeti od plače do plače (mimogrede takih je na svetu kar 75 %)?

Enostavno!

Izpolnite spodnji obrazec in sledite navodilom.

Za vse ostalo poskrbijo podporni stebri v naši ekipi. 🙂

POZOR! NI ZA VSAKOGAR!

MojSkrbnik res ni za vsakogar, zato dobro preverite, morda to velja tudi za vas … 

Preverite, ali katera izmed spodnjih trditev drži tudi za vas, saj takšnim žal res ne morem pomagati. : (

Sicer verjamem, da niste med njimi, a za vsak slučaj …

MOJ SKRBNIK NI ZA TISTE, KI … 

Kar naprej iščejo izgovore.

Ne, niso krivi politiki, delodajalec, nekdanji partner, starši, vreme, polna luna … Sami smo odgovorni za situacijo v kateri se nahajamo. Zato je potrebno najprej znati delati s tem kar imamo.

Ne želijo ničesar spremeniti. 

In iščejo recept, s katerim bi ob enakem načinu ravnanja z denarjem, živeli drugače. Takšen recept NE obstaja.

Iščejo čarobno palčko za poplačilo dolgov.

Tudi ta ne obstaja. Če pa bi obstajala, bi bil njen učinek zelo kratkotrajen, saj bi se hitro vrnili na staro pot.

Upajo, da bo vse drugače, ko bodo več zaslužili.

Običajno je potem drugače le to, da so potrebe večje in posledično tudi poraba. Zato je potrebno najprej znati delati s tem kar imamo.

Želijo le izkoristiti zakladnico znanja in vprašati eno in edino stvar, ki jih ta trenutek zanima (npr. ali je obrestna mera pri kreditu ugodna, kje najeti najbolj ugoden kredit, kje varčevati).

Ne, ne bo šlo. Mi tečemo z vami le na dolge proge in to je tista, ko vam pomagamo postaviti temelje, ki obstanejo tudi, ko je največji pretres.

NISTE MED NJIMI? 

Uh, super! Potem hitro izpolnite obrazec in na e-naslov boste prejeli vsa potrebna navodila, da se čimprej pridružite skupnosti MojSkrbnik. 

Se že veselim najinega sodelovanje! 

Ana Vezovišek, mag., finančni coach

 

P.S. V kolikor razmišljate o tem ali bi investirali 14,50 € na mesec v to, da imate ob sebi pravega finančnega mentorja, ki vam bo z usmeritvami pomagal do rezultatov, ki si jih že dolgo želite, naj vam pojasnim – nikar več ne razmišljajte, saj vsak dan, vsak mesec izgubite veliko več.

P.S.S. Čeprav verjamem, da zdaj pa že veste, ali boste med tistimi, ki bodo naredili korak naprej in postali del skupnosti MojSkrbnik, ali pa boste še naprej se zapletali z izgovori, vam tukaj dajem še dva preprosta razloga, zakaj se vam splača:
   –  Z vami bom delala brez ovinkarjenja, neposredno in konkretno.
   –  In vsak teden ali mesec boste dobili nekaj drugega! Odvisno od VAŠE  situacije!

Vse, kar morate narediti je, da izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste nadaljnja navodila. 

100-money-back-guarantee-logo-100-guarantee-seal-1

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vem, da lahko čisto vsakdo, ki ga sprejmemo v skupnost in ob upoštevanju mojih nasvetov, v enem letu doseže prihranke. V kolikor vam v enem letu, kljub upoštevanju usmeritev, ne uspe prihraniti najmanj prihranka v tej višini, vam v celoti vrnem enoletno naročnino. To je moja osebna garancija vam. 

Ko izpolnite obrazec in pritisnete na gumb, boste na elektronski naslov prejeli vse potrebne informacije za aktivacijo. 

 © 2019 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.