vezovišek in partnerji

Webinar: Finančni temelji za izhod iz krize

Kako investirajo zmagovalci in kako se izogniti prevarantom?

Mitja Vezovišek z gostom

KDAJ?
Torek, 19. maj 2020, ob 20. uri 

13. maja sta minila dva meseca od razglasitve epidemije koronavirusa v Sloveniji. Ta je še vedno med nami, vendar smo, za zdaj, z rigoroznimi ukrepi uspeli obvladati epidemijo. 

A svet se je ustavil in finančni temelji marsikaterega gospodinjstva so se zamajali, naložbeni portfelji pa krvaveli. Zdaj je čas, da jih ponovno okrepimo! Vse tvegane naložbe so najprej hitro in močno padle, že po dveh tednih pa se je krivulja obrnila navzgor. 

Na prvem webinarju o krizi, 3. 12. 2019 smo spoznali, kako se na krizo pripraviti, na drugem 7. 4. 2020, kako se odzvati na krizo na kapitalskih trgih, na tretjem pa bomo postavili finančne temelje za izhod iz krize. 

V takšnih obdobjih so možnosti za napake velike, cvetijo prevare, zato se je najprej potrebno izogniti prevarantom, da se lahko pridružimo zmagovalcem. 

 

 

Kako naprej, bomo odgovorili v živo na webinarju. Med drugim tudi na vprašanja, kot so:   

  • Kaj s svojimi naložbami od začetka krize počnejo zmagovalci in kaj vam svetujejo prodajalci?
  • Kličejo me iz Londona in ponujajo aktivno trgovanje. Kolega zagotavlja, da deluje. Jamči s kuverto polno gotovine, ki mi jo pusti, če bo šlo kaj narobe. Kako naj vem ali gre za dobro priložnost ali prevaro?
  • Je modro v krizi privarčevana sredstva investirati ali jih je bolje hraniti na varnem, dokler kriza ne mine?   
  • Kako prilagoditi vse tri denarne vreče, transakcijsko, likvidnostno in naložbeno, da ne ogrozimo finančnih temeljev v času krize?
  • Se zdaj splača kupovati posamezne delnice, npr. letalskih prevoznikov, ker so zelo poceni?
  • Katero od alternativnih naložb je zdaj bolje izbrati: zlato, nepremičnine, zasebni dolg, kriptovalute ali umetnine?
  • Kako se pripraviti na morebitno drugo koronakrizo, ki jo že napovedujejo za jesen? 
 
* * *

 
Po začetnem šoku, ki je povzročil paniko na trgih, sprejeti ukrepi pa so nas zaklenili v naše domove, je zdaj čas, da postavimo oziroma okrepimo finančne temelje za izhod iz krize.

Kako ravnati, da boste iz nje izšli kot zmagovalci vam razkrijemo na že tretjem v seriji webinarjev o krizi, kamor je Mitja Vezovišek ponovno povabil tudi gosta, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi naložbenih portfeljev, saj jih spremlja vsak dan  že vrsto let.   

 

Predavatelj: 

MITJA VEZOVIŠEK, mag., je ustanovitelj uspešne finančne svetovalne hiše in startup podjetja ter eden redkih Slovencev, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Osemnajst let izkušenj na področju osebnega finančnega svetovanja in podjetništva, širok nabor referenc ter avtorska dela ga umeščajo na vodilno mesto med strokovnjaki za osebne finance v Sloveniji. Več … 

Gost: 

MATJAŽ DROBNIČ, MBA, je skrbnik portfeljev in ključni član naložbenega tima svetovalne hiše Vezovišek & Partnerji. Matjaž je oseba, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi portfeljev, saj dnevno spremlja, analizira in prenaša svoja znanja na stranke in osebne finančne svetovalce.

Gost: 

MATJAŽ DROBNIČ, MBA, je skrbnik portfeljev in ključni član naložbenega tima svetovalne hiše Vezovišek & Partnerji. Matjaž je oseba, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi portfeljev, saj dnevno spremlja, analizira in prenaša svoja znanja na stranke in osebne finančne svetovalce.

Kaj o nas pravijo drugi?

Glede vaših storitev in upravljanja mojih osebnih financ, lahko samo pohvalim! Seveda bi si želel večjih donosov, vendar se zavedam, da ni vse odvisno od vas. Želim si, da tudi naprej optimalno skrbite za moja finančna sredstva. 

Vojko Kozorog

Pozitivno je, da ne obljubljate neralnih donosov oziroma opozorite na tveganja naložb, ki potencialno prinašajo večje donose. Pozitivna je tako izkušnja s komuniciranjem preko portala Moj skrbnik, kot tudi celovita storitev v sklopu premium računa.

Edvard Šimec

Sem dolgoletna stranka gospoda Mitje Vezoviška in njegove ekipe, kar dokazuje moje zaupanje in zadovoljstvo. Varčujem predvsem za čas upokojitve. Storitev Moj skrbnik s Premium aranžmajem mi omogoča, da je vodenje moji financ opravljeno strokovno in kakovostno, čeprav se sama nimam časa ukvarjati z njimi. K sodelovanju z ekipo Vezovišek & Partnerji sem pred leti pritegnila tudi moža, ki je danes prav tako stalna stranka. 

Bojana Boh Podgornik

Webinar bo v torek, 19. maja 2020, ob 20. uri.

Glede na situacijo, v kateri smo se znašli, je webinar brezplačen za vse udeležence. Od vas pričakujemo le, da nanj povabite vsaj enega izmed vam dragih ljudi, ki bi želeli iz krize iziti kot zmagovalci.  

Prijavite se s klikom na spodnji gumb PRIJAVA ali na strani TUKAJ. 

Odprl se vam bo spletni obrazec, po prijavi pa boste prejeli povezavo do webinarja in možnost, da nam zaupate vaše izkušnje ter nam vnaprej postavite vprašanja.

Se vidimo kmalu!

 

 © 2019 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.