vezovišek in partnerji

Webinar: Koronakriza – priložnost za pogumne in prevarante!

Mitja Vezovišek z gostom

Na voljo vam je ekskluziven posnetek webinarja, ki smo ga izvedli pred kratkim. 

Koronavirus se nezadržno širi, vlade so sprejele rigorozne ukrepe, svet se je ustavil. Vse tvegane naložbe so hitro in močno padle, zato so vlade in centralne banke sprejele zgodovinske spodbujevalne ukrepe. Tvegane naložbe so nato takoj močno zrasle, potem pa … Takšni časi so običajno priložnost za pogumne, žal pa vedno na površje naplavijo tudi mnoge prevarante. 

 

 

Kaj to pomeni za vaša varčevanja in investicije smo odgovorili na webinarju. Med drugim tudi na vprašanja, kot so: 

  • Naj zamrznem vsa varčevanja, ker bo manj prihodkov?
  • Kaj zdaj z naložbenimi in pokojninskimi zavarovanji? Naj vse prekinemo, ko so skladi tako padli?
  • Je zdaj čas za nakup ali prodajo nepremičnin? 
  • Se splača kupovati delnice farmacevtskih podjetij, ki razvijajo zdravilo? 
  • Ali je najbolje vse pretopiti v zlato, saj to v krizah običajno pridobiva na vrednosti?
  • Moramo zdaj vse dvigniti z računov in investirati v kripto, ker nas čaka hiperinflacija?

 

Odgovori so odvisni tudi od tega ali vas je koronakriza presenetila ali pa ste bili pripravljeni na krizo, kadarkoli bo pač prišla. Ne glede na to, v katero skupino spadate – kriza je zdaj tu. 

Kako ravnati, da boste iz nje izšli kot zmagovalci vam razkrivamo na ekskluzivnem webinarju, kamor je Mitja Vezovišek povabil tudi gosta, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi naložbeni portfeljev, saj to vsak dan počne že vrsto let.   

 

Predavatelj: 

MITJA VEZOVIŠEK, mag., je ustanovitelj uspešne finančne svetovalne hiše in startup podjetja ter eden redkih Slovencev, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Osemnajst let izkušenj na področju osebnega finančnega svetovanja in podjetništva, širok nabor referenc ter avtorska dela ga umeščajo na vodilno mesto med strokovnjaki za osebne finance v Sloveniji. Več … 

Gost: 

MATJAŽ DROBNIČ, MBA, je skrbnik portfeljev in ključni član naložbenega tima svetovalne hiše Vezovišek & Partnerji. Matjaž je oseba, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi portfeljev, saj dnevno spremlja, analizira in prenaša svoja znanja na stranke in osebne finančne svetovalce.

Gost: 

MATJAŽ DROBNIČ, MBA, je skrbnik portfeljev in ključni član naložbenega tima svetovalne hiše Vezovišek & Partnerji. Matjaž je oseba, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi portfeljev, saj dnevno spremlja, analizira in prenaša svoja znanja na stranke in osebne finančne svetovalce.

Kaj o nas pravijo drugi?

Glede vaših storitev in upravljanja mojih osebnih financ, lahko samo pohvalim! Seveda bi si želel večjih donosov, vendar se zavedam, da ni vse odvisno od vas. Želim si, da tudi naprej optimalno skrbite za moja finančna sredstva. 

Vojko Kozorog

Pozitivno je, da ne obljubljate neralnih donosov oziroma opozorite na tveganja naložb, ki potencialno prinašajo večje donose. Pozitivna je tako izkušnja s komuniciranjem preko portala Moj skrbnik, kot tudi celovita storitev v sklopu premium računa.

Edvard Šimec

Sem dolgoletna stranka gospoda Mitje Vezoviška in njegove ekipe, kar dokazuje moje zaupanje in zadovoljstvo. Varčujem predvsem za čas upokojitve. Storitev Moj skrbnik s Premium aranžmajem mi omogoča, da je vodenje moji financ opravljeno strokovno in kakovostno, čeprav se sama nimam časa ukvarjati z njimi. K sodelovanju z ekipo Vezovišek & Partnerji sem pred leti pritegnila tudi moža, ki je danes prav tako stalna stranka. 

Bojana Boh Podgornik


Posnetek webinarja si lahko ogledate tako, da v obrazec vnesete svoje podatke in poslali vam bomo povezavo na vaš elektronski naslov.

Glede na situacijo, v kateri smo danes, je ogled posnetka brezplačen.  

Do posnetka pridete tako, da izpolnite obrazec, nato pa boste na vaš e-naslov prejeli povezavo. 

 

 © 2019 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.