vezovišek in partnerji

Webinar: Kriptomanija 2.0

Kako ujeti vlak brez velikega tveganja …
še preden dokončno odpelje?

KDAJ?
Torek, 16. februar 2021, ob 20. uri 

Po tem, ko smo v letu 2020 doživeli ponovno strmo rast kriptovalut, se je interes s strani majhnih vlagateljev močno povečal. Logično, saj je samo Bitcoin, merjeno v dolarjih, zrasel za kar 225 %, medtem ko je zlato zraslo za “samo” 24 %,  delniški indeks 500 največjih podjetij iz ZDA pa za “le” 15 %.

Že v letošnjem letu je Bitcoin zrasel za 22 %, pa je kljub temu šele na 32. mestu med TOP50 kriptožetoni na svetu. Najboljši med njimi je samo v prvem mesecu 2021 zrasel za neverjetnih 771 %*

* Na dan 1. 2. 2021

Na webinarju pa ne bomo govorili samo o kriptovalutah, temveč o kriptovalutah v naložbenem portfelju. Odgovorili bomo tudi na konkretna vprašanja:

  • Na katere 3 stvari moramo biti najbolj pozorni v kriptosvetu, da ne ostanemo brez svojega vložka?
  • Kaj smo se naučili v letu pandemije in kako 4 ključne nauke iz leta 2020 obrniti sebi v prid?
  • Kaj lahko razberemo iz kristalne krogle prihodnosti? Katere kriptovalute, kriptoprojekti bodo najbolj donosni?
  • Kako sestaviti naložbeni portfelj in vključiti kriptovalute za izboljšanje donosnosti?

Pomembno!

Znanje, ki ga bomo predali na tem webinarju, je  običajno dostopno samo naročnikom  storitve MojSkrbnik ali slušateljem plačljivih seminarjev. 

Ker pa o tej temi spet govorijo že čisto vsi, želimo, da so informacije iz prve roke dostopne tudi drugim.

Verjamemo, da bomo s tem preprečili ponovitev napak iz leta 2017, ko smo doživljali prvi val Kriptomanije 1.0. in obenem izkoristili priložnosti, ki jih zdajšnje obdobje ponuja.

Ste torej res pripravljeni, da stopite na vlak kriptovalut, 
brez velikega tveganja, še preden bo ta odpeljal?

Kako ujeti vlak in z vključitvijo kriptovalut izboljšati donosnost vašega portfelja,
bomo razkrili na ekskluzivnem webinarju!

Predavatelj: 

MITJA VEZOVIŠEK, mag., je ustanovitelj uspešne finančne svetovalne hiše in startup podjetja ter eden redkih Slovencev, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Osemnajst let izkušenj na področju osebnega finančnega svetovanja in podjetništva, širok nabor referenc ter avtorska dela ga umeščajo na vodilno mesto med strokovnjaki za osebne finance v Sloveniji. Več … 

Gostja:  

Mag. NATAŠA KOZLEVČAR ima za seboj več kot 20 let izkušenj in uspešnega svetovanja na področju finančnih naložb. Kot partnerica in osebna finančna svetovalka v družbi Vezovišek & Partnerji pomaga strankam določiti poglavitne cilje in oblikovati pot do njih. Zelo dobro ji je poznano tudi vedenje strank, saj je bila kar nekaj let zunanja sodelavka Ekonomske fakultete na tem področju.

Gostja:  

Mag. NATAŠA KOZLEVČAR ima za seboj več kot 20 let izkušenj in uspešnega svetovanja na področju finančnih naložb. Kot partnerica in osebna finančna svetovalka v družbi Vezovišek & Partnerji pomaga strankam določiti poglavitne cilje in oblikovati pot do njih. Zelo dobro ji je poznano tudi vedenje strank, saj je bila kar nekaj let zunanja sodelavka Ekonomske fakultete na tem področju.

Kaj o nas in preteklih webinarjih pravijo drugi?

Najlepša hvala za zelo razumljiv in navdihujoč webinar!

– Erika, Idrija

Glede vaših storitev in upravljanja mojih osebnih financ, lahko samo pohvalim! Seveda bi si želel večjih donosov, vendar se zavedam, da ni vse odvisno od vas. Želim si, da tudi naprej optimalno skrbite za moja finančna sredstva. 

Vojko Kozorog

Sprva sem bila skeptična, ko mi je prijatelj priporočil osebno finančno svetovalko, potem pa sem pomislila, da tako ali tako nimam kaj izgubiti. Ga. Kozlevčar me je že takoj presenetila s svojo profesionalnostjo in odprtostjo. Čeprav imam težave zaupati, njej zaupam. Danes vem, da sem na dobri poti do svojih ciljev in vem, da imam osebnega skrbnika svojega premoženja in celotno ekipo, ki se trudi ustvariti vrednost za svoje stranke.

– Vida, Ljubljana

Pozitivno je, da ne obljubljate neralnih donosov oziroma opozorite na tveganja naložb, ki potencialno prinašajo večje donose. Pozitivna je tako izkušnja s komuniciranjem preko portala Moj skrbnik, kot tudi celovita storitev v sklopu premium računa.

Edvard Šimec

Ekipa Vezovišek, vsa čast za webinar “common sense”.

– Jani

Sem dolgoletna stranka gospoda Mitje Vezoviška in njegove ekipe, kar dokazuje moje zaupanje in zadovoljstvo. Varčujem predvsem za čas upokojitve. Storitev MojSkrbnik s Premium aranžmajem mi omogoča, da je vodenje moji financ opravljeno strokovno in kakovostno, čeprav se sama nimam časa ukvarjati z njimi. K sodelovanju z ekipo Vezovišek & Partnerji sem pred leti pritegnila tudi moža, ki je danes prav tako stalna stranka. 

Bojana Boh Podgornik

Webinar bo v torek, 16. februarja 2021, ob 20. uri. Kotizacijo za udeležbo v višini 29 evrov vam v letu pandemije podarjamo, tako da je udeležba je brezplačna, prijavite pa se s klikom na spodnji gumb PRIJAVA ali na strani TUKAJ. 

Odprl se vam bo spletni obrazec, po prijavi pa boste prejeli povezavo do webinarja in možnost, da nam zaupate vaše izkušnje ter nam vnaprej postavite vprašanja.

Se vidimo kmalu!

 

 © 2021 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.