NEPREMIČNINE:

je čas za prodajo, nakup ali investicijo?

DNI
UR
MINUT
SEKUND

Ni pomembno ali želimo investirati v nepremičnine, jih kupiti ali prodati, morda najeti ali celo oddajati, v vsakem primeru si vsi želimo to narediti s čim manj stroški in za kar najboljšo ceno. Na tokratnem webinarju bomo odgovorili na vprašanja, kot so:

DONOSNOST

Kakšna je pretekla donosnost nepremičnin in kaj lahko pričakujemo v prihodnje?

pravilA

Kakšen del v našem naložbenem portfelju naj zavzemajo nepremičnine?

pasti

Kako se izogniti nepremičninskim pastem, kot so likvidnost, stroški in davki?

ČE INVESTIRAM

Katere načine investiranja v nepremičnine poznamo in kakšne so prednosti in slabosti?

ČE KUPUJEM

Katere so štiri najpogostejše napake iz prakse pri nakupu nepremičnine?

ČE PRODAJAM

Kako prodati za višjo ceno od oglaševane, tudi če ne gre za vročo lokacijo, kot je Ljubljana?


Trend dvigovanja cen stanovanjskih nepremičnin, ki smo ga lahko opazovali v Sloveniji v času pandemije in dela od doma je bil še bolj opazen v razvitih ekonomijah. Od ZDA preko Velike Britanije in celo do Kitajske sega razcvet povpraševanja po stanovanjskih nepremičninah. Globalne cene so se povišale izjemno hitro, povpraševanje pa je ponekod pripeljalo do pravih nepremičninskih vojn. Če pogledamo donose največjih svetovnih kotirajočih nepremičninskih podjetij in skladov lahko opazimo, da se je povprečna vrednost v prvih treh kvartalih leta 2021 povišala za 18,8 %, v zadnjih treh letih pa le za 25,1 %. To priča o močnem padcu vrednosti ob pojavu koronakrize v marcu 2020, čemur je kmalu sledil odboj, ki še traja.

torek, 23. november 2021, ob 20. uri

V kolikor razmišljate o prodaji, nakupu ali investiciji v nepremičnine, potem tokratnega webinarja ne smete zamuditi. Nasveti in ideje, ki jih boste prejeli, so zagotovo vredni 100 x več kot 29 evrov, kolikor bi morala znašati kotizacija za udeležbo. A ker o nepremičninah med Slovenci kroži zelo veliko napačnih informacij, ki so z leti prerasle v nepremičninske mite, bomo tudi tokrat kotizacijo vsem, ki se boste prijavili do 23. novembra 2021, podarili. Torej pohitite in se prijavite še danes s klikom na spodnji gumb PRIJAVA ali na strani TUKAJ.  

Odprl se vam bo spletni obrazec, po prijavi pa boste prejeli povezavo do webinarja in možnost, da nam vnaprej postavite vprašanja.

Trend dvigovanja cen stanovanjskih nepremičnin, ki smo ga lahko opazovali v Sloveniji v času pandemije in dela od doma je bil še bolj opazen v razvitih ekonomijah. Od ZDA preko Velike Britanije in celo do Kitajske sega razcvet povpraševanja po stanovanjskih nepremičninah. Globalne cene so se povišale izjemno hitro, povpraševanje pa je ponekod pripeljalo do pravih nepremičninskih vojn. Če pogledamo donose največjih svetovnih kotirajočih nepremičninskih podjetij in skladov lahko opazimo, da se je povprečna vrednost v prvih treh kvartalih leta 2021 povišala za 18,8 %, v zadnjih 3 letih pa le za 25,1 %. To priča o močnem padcu vrednosti ob pojavu koronakrize v marcu 2020, čemur je kmalu sledil odboj, ki še traja.

V kolikor razmišljate o prodaji, nakupu ali investiciji v nepremičnine, potem tokratnega webinarja ne smete zamuditi. Nasveti in ideje, ki jih boste prejeli, so zagotovo vredni 100x več kot 29 evrov, kolikor bi morala znašati kotizacija za udeležbo. A ker o nepremičninah med Slovenci kroži zelo veliko napačnih informacij, ki so z leti prerasle v nepremičninske mite, bomo tudi tokrat kotizacijo vsem, ki se boste prijavili do 23. novembra 2021, podarili. Torej pohitite in se prijavite še danes.

Z NAMI BOsta

PREDAVATELJ

MITJA VEZOVIŠEK, MAG.

Mitja Vezovišek, mag., je eden redkih Slovencev, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Skupaj s svojim naložbenim timom skrbi za premoženje Slovencev v vrednosti več deset milijonov evrov. Pri tem mu pomagajo skoraj 20-letne izkušnje tako osebnega svetovanja, kot podjetništva, širok nabor referenc ter avtorska dela.

GOSTJA

Ana Vezovišek

ana VEZOVIŠEK, MAG.

Ana Vezovišek, mag. je finančna mentorica, ki se je v zadnjem desetletju še posebej uveljavila kot strokovnjakinja na področju osebnega proračuna in financiranja. Zelo dobro pozna posti, ki jih prinaša zadolževanje, zato v medijih pogosto opozarja na to, kateri koraki so nujno potrebni, da se na nakup nepremičnine res dobro pripravimo.

“Izziv današnje družbe: mislimo, da vse vemo.”

#ADIJOFINANČNISTRES

© 2021 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane. Pravno obvestilo.

Pricing

Workshop

$ 89
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ultricies sollicitudin

Lectures

$ 99
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum eget ornarelion

Free Pass

$ 139
  • Lorem ipsum dolor sit amet. estibulum ultricies sollicitudin ante nec mattis. Mauris eget ornare

Get updated

Join our closed list of interested entrepreneurs to get the latest update about our upcoming schedule