vezovišek in partnerji

Webinar: Naj varčujem kljub krizi? 
Ali raje počakam, da vse pade?

Mitja Vezovišek z gostom

KDAJ?
Četrtek, 8. oktober 2020, ob 21. uri 

Mnogi se sprašujejo naj kljub krizi še varčujejo? In ali naj naložbe pretopijo v denar in počakajo, da bodo cene obveznic, delnic, nepremičnin ipd. padle? Odgovore na vsa vprašanja, povezana z varčevanjem in investiranjem v času krize, bomo na webinarju z zanimivimi sogovorniki iskali v četrtek, 8. oktobra 2020, ob 21. uri.

 

vezovišek webinar investiranje varčevanje

 

Nekaj je jasno: tisti, ki imajo prihranke na banki ali v nogavici vedno pristanejo med poraženci! 

Kaj pa je rešitev? 

Te se v stavku ali dveh ne da predstaviti, zato vam jo bo upravljavec osebnega premoženja Mitja Vezovišek, skupaj z gostom zaupal na webinarju v živo, kjer bosta med drugim odgovorila tudi na naslednja vprašanja: 

  • Kateri je najboljši način za upravljanje z denarjem, ki zagotovo zmanjša finančni stres, tudi če nas trese kriza?
  • Kakšna je razlika med tem, če 12.000 evrov investiram naenkrat ali pa če postopoma varčujem po 100 evrov mesečno in v 10ih letih vplačam 12.000 evrov?
  • Kako varčujejo zmagovalci? Tisti, ki imajo ne glede na vse krize vedno znova večjo naložbeno vrečo.
  • Zakaj lahko nekateri, ki zaslužijo enako, kot jaz, varčujejo kar dvakrat toliko, kot uspe meni?
  • Kolikšen del denarja morate pustiti na banki in ga ne smete investirati, niti takrat, ko vam znanec za uspeh jamči s kuverto polno gotovine?
  • Kateri naložbeni razred se je najbolje odrezal v času koronakrize? Je to zlato ali …?
  • Kakšna so pričakovanja na trgih za naslednje obdobje? Je res vse odvisno od zmage oz. poraza Trumpa?
 

Predavatelj: 

MITJA VEZOVIŠEK, mag., je ustanovitelj uspešne finančne svetovalne hiše in startup podjetja ter eden redkih Slovencev, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Osemnajst let izkušenj na področju osebnega finančnega svetovanja in podjetništva, širok nabor referenc ter avtorska dela ga umeščajo na vodilno mesto med strokovnjaki za osebne finance v Sloveniji. Več … 

Gost: 

MATJAŽ DROBNIČ, MBA, je skrbnik portfeljev in ključni član naložbenega tima svetovalne hiše Vezovišek & Partnerji. Matjaž je oseba, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi portfeljev, saj dnevno spremlja, analizira in prenaša svoja znanja na stranke in osebne finančne svetovalce.

Gost: 

MATJAŽ DROBNIČ, MBA, je skrbnik portfeljev in ključni član naložbenega tima svetovalne hiše Vezovišek & Partnerji. Matjaž je oseba, ki ve vse in še več o dogajanju na trgih in sestavi portfeljev, saj dnevno spremlja, analizira in prenaša svoja znanja na stranke in osebne finančne svetovalce.

Kaj o nas pravijo drugi?

Glede vaših storitev in upravljanja mojih osebnih financ, lahko samo pohvalim! Seveda bi si želel večjih donosov, vendar se zavedam, da ni vse odvisno od vas. Želim si, da tudi naprej optimalno skrbite za moja finančna sredstva. 

Vojko Kozorog

Pozitivno je, da ne obljubljate neralnih donosov oziroma opozorite na tveganja naložb, ki potencialno prinašajo večje donose. Pozitivna je tako izkušnja s komuniciranjem preko portala Moj skrbnik, kot tudi celovita storitev v sklopu premium računa.

Edvard Šimec

Sem dolgoletna stranka gospoda Mitje Vezoviška in njegove ekipe, kar dokazuje moje zaupanje in zadovoljstvo. Varčujem predvsem za čas upokojitve. Storitev Moj skrbnik s Premium aranžmajem mi omogoča, da je vodenje moji financ opravljeno strokovno in kakovostno, čeprav se sama nimam časa ukvarjati z njimi. K sodelovanju z ekipo Vezovišek & Partnerji sem pred leti pritegnila tudi moža, ki je danes prav tako stalna stranka. 

Bojana Boh Podgornik

Webinar bo v četrtek, 8. oktobra 2020, ob 21. uri. 

Prijavite se s klikom na spodnji gumb PRIJAVA ali na strani TUKAJ. 

Odprl se vam bo spletni obrazec, po prijavi pa boste prejeli povezavo do webinarja in možnost, da nam zaupate vaše izkušnje ter nam vnaprej postavite vprašanja.

Se vidimo kmalu!

 

 © 2020 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.