Koliko vas stane “brezplačno” finančno svetovanje, ki vam ga ponujajo za vsakim vogalom?

Neodvisno finančno svetovanje, ni finančni produkt, temveč je proces, ki vodi do zadanega cilja.
Naš interes je, z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, strankam pomagati na poti skozi obdobja finančne starosti in dolgoročno skrbeti za njihove finance.

Naše storitve niso brezplačne, ker v ospredju ni prodaja finančnih produktov, temveč načrt skozi obdobja s konkretnimi rešitvami za posameznika.

Pri poslovanju se strogo držimo kodeksa poslovne etike in ne dajemo praznih obljub, ki bi bile v škodo stranke.

Na prvem srečanju bomo skozi pogovor naredili celovit, 360° pregled vaše finančne slike. Na podlagi le-te in vaših finančnih ciljev, bomo postavili diagnozo in vam, če ocenimo, da vam lahko pomagaom, predstavili našo ponudbo.

Prvo srečanje, v vrednosti 95,00 evrov, je zaenkrat na naše stroške v kolikor nam zaupate vaše podatke in izpolnite izračun finačne starosti TUKAJ.

V kolikor si tudi vi želite konkretnih sprememb na področju osebnih financ in Imate cilje ter želje, pa ne veste, kako jih uresničiti, potem ste na pravem mestu.

Prenesite si cenik z standardiziranimi storitvami, ki jih naše stranke najpogosteje naročajo. Za posebne primere in projekte pa cene vedno določimo individualno, v dogovoru s stranko.