Osebna finančna svetovalka / Partner

Osebna finančna svetovalka / Partner

Življenje je polno priložnosti, ki se skrivajo v tebi. Bodi sam ustvarjalec svojega življenja in si drzni sanjati več.

Prijeten sprejem in spoštljiv odnos do stranke, razumljivo in strokovno svetovanje ter ob koncu ponovitev bistvenih finančnih ukrepov za stranko. Najlepša hvala.

Vesna
Kastelic

Nataša poseduje poleg visoko strokovnega znanja (v detajle pozna vse produkte, ki so zame trenutno aktualni, prepričan pa sem, da tudi tiste, ki jih jaz zaenkrat nimam, pa jih bom na njeno svetovanje po pregledu moje celotne dokumentacije uvedel v svoj portfelj), izjemen čut za emptijo. Sama pa se pohvali, da ima izvrstno intuicijo. In nimam prav nobenega razloga, da ji ne bi verjel. Res moj poklon njej in se veselim nadaljevanja moje “investicije”.

Marko
Laško

Najprej si zaslužite odlično oceno zato, ker sem bila deležna neverjetno prijetnega sprejema. Nato s strokovnostjo, prijaznostjo, jasnostjo in iskrenostjo podanih dejstev. Pri vas sem se počutila sprejeta, spoštovana in cenjena.

Anja
Ljubljana

Znanje, energija, način pogovora in izbira besed svetovalke Nataše – vse pohvale!

Katarina
Ljubljana

Sprva sem bila skeptična, ko mi je prijatelj priporočil osebno finančno svetovalko, potem pa sem si mislila, da tako ali tako nimam kaj izgubiti. In sem šla. Ga. Kozlevčar me je že takoj na začetku presenetila s svojo profesionalnostjo in odprtostjo. Čeprav imam težave zaupati, njej zaupam. Danes vem, da sem na dobri poti do svojih ciljev in vem, da imam osebnega skrbnika svojega premoženja in celotno ekipo, ki se trudi ustvariti vrednost za svoje stranke.

Vida
Ljubljana

Vse je bilo dobro predstavljeno, tako od uvodnega sestanka kot do končne rešitve. Z vašo storitvijo sem bila zelo zadovoljna in se veselim nadaljnjega sodelovanja.

Tatjana
Kranj

Pohvalil bi rad profesionalni odnos ge. Kozlevčar in celotne ekipe. Pomagali ste mi pri boljšem razumevanju različnih oblik zavarovanj in naložb. Štart je bil več kot sem pričakoval, upam, da bo tudi cilj.

Franc Gider
Bizinaizi

Srečanje z vami mi je bilo v veliko veselje in tudi v vzpodbudo. Hvala za prijaznost, za nasvete in za čas, ki ste si ga vzeli zame. Sina bom vsekakor poizkusila usmeriti k vam.
Vse dobro vam želim. Ostanite tako pozitivni, kot vas vidim jaz.

Ana Miler
Bled

Je zelo lepa. Imela sem otroštvo, kot si ga marsikdo le želi. Še danes mi v glavi odzvanjajo besede mojega najboljšega prijatelja, ko sva sedela na terasi in je rekel: »Veš, zavidam ti. Tebi je res lepo.« Običajno pravijo, da se zaveš, da ti je lepo, ko to mine. A jaz sem ves čas vedela, da mi je lepo. To sicer ne pomeni, da nismo imeli padcev, a smo jih uspešno prebrodili.

Že od zgodnjega otroštva se je moje življenje vrtelo okoli športa. Disciplina, za katero sem bila posebej nadarjena, je bil tek. Bila sem med prvimi tremi v državi, in to brez treningov. Moj oče pa je bil vedno glavni navijač. A vsi vemo, da te talent lahko popelje le do neke ravni, za vrhunskost pa je treba garati. Dobila sem ponudbe različnih trenerjev, a se zanje takrat nisem odločila. Izbrala sem karate, ki je bil moja disciplina naslednjih deset let. Dosegla sem nekaj lepih rezultatov, med drugim sem postala podprvakinja v težki kategoriji in ekipna državna prvakinja. A resnici na ljubo je bila konkurenca dosti manjša. Res pa je, da sem bila vztrajna in borbena, in to je tisto, kar te v življenju daleč pripelje.

Za svojo srečo nikoli nisem potrebovala veliko materialnega, čeprav so bili starši precej premožni. Največ nam je pomenilo druženje, čas, ko smo bili skupaj, se igrali, šli na izlet. In to smo pogosto počeli. Ne rečem, da si nisem kupovala cunjic, ko sem bila pubertetnica, a smo imeli doma jasna pravila: pet majčk ti kupiva midva, ostalo si zasluži sama. In tako sem že v osnovni šoli začela varčevati, služiti z majhnimi opravili in to ne tistimi, ki so bila tako ali tako moja obveznost. Vse kar sem zaslužila, sem lahko porabila zase. Kot dijakinja sem kuvertirala, kot študentka pa sem opravljala administrativna dela, vozila časopis na Hrvaško, čistila prostore ipd.

In tako sem si lahko privoščila marsikaj. Oblačila, dopuste … Nekaj pa sem tudi privarčevala in vlagala v delnice. Prav zaradi slednjega sem danes tu kjer sem. Dogodek, ki je močno zaznamoval mojo odločitev, da se podam v finančne vode, se je namreč začel nekako takole.

Kot študentka sem nekega dne opazila zanimiv produkt, ki je vseboval izveden finančni instrument. Ker je bil začetni znesek zame visok, sva se z očetom odločila, da v produkt vstopiva skupaj. Po nekaj mesecih sva dobila poročilo. Razumela sva bolj malo. Meni je bilo jasno le, da vse skupaj sicer raste, najin zaslužek pa pada. Po enem letu sva ustvarila precejšnjo izgubo in takrat sem začela malce več poizvedovati. Telefonirala sem v borzno hišo, kjer mi je svetovalec povedal nekako takole: »Vas razumem, da niste zadovoljni. Tudi mi smo se na tem produktu veliko naučili.« Pomislila sem: »No, ta je pa lepa.« In hitro sklenila: »Na svojih sredstvih sem bom učila pa kar sama.« Zato sem se zaposlila v družbi za upravljanje.

Toda naložbe so le del finančne zgodbe. Mozaik neodvisnega osebnega finančnega svetovanja je veliko bolj kompleksen. To je zgodba, v kateri se vidim v naslednjem desetletju. Večina mojih strank pozdravlja mojo odločitev in me hkrati vpraša ali lahko računajo name tudi za njihovo naslednjo generacijo. Odgovorim jim nekako takole: Verjamem, da boste svoje otroke že vi veliko naučili, kako upravljati z denarjem. Največ se namreč naučimo prav z zgledom. In če boste vi danes stopili na pot zdravih finančnih navad ni vrag, da otroci tega ne bi opazili in se že iz tega veliko naučili.

A še več kot moje »delo«, v katerem resnično uživam, mi pomeni moja družina. Biti žena in mamica dvema radovednima nadebudnežema, je najčudovitejši privilegij. V tej vlogi uživam prav vsak dan. Uživam, ko vidim, da moja otroka prevzemata odgovornost, da sta prijazna, delovna, samoiniciativna in predvsem samostojna. Skupaj počnemo res ogromno stvari: se igramo, potujemo, jadramo, kolesarimo … Skratka, vzdržujemo hobije, ki sva jih z možem imela že pred otrokoma. Če sva še pred letom ali dvema imela občutek, da stvari počnemo malce počasneje, se stvari zdaj počasi obračajo v drugo smer. Še malo, pa se bosta otroka prilagajala nama!

Za seboj ima več kot dvanajst let izkušenj in uspešnega svetovanja na področju finančnih naložb.

Do nedavnega je bila v svetu naložb kot direktorica prodaje in svetovanja v eni večjih finančnih institucij. Zadnji dve leti je veliko svojega prostega časa posvetila tudi poučevanju strank o pravilni izbiri varčevanja in naložb ter vodila delavnice Obvladaj finance. Izbira ustrezne naložbe je, kot sama pravi, pomembna, a predstavlja zadnji korak svetovanja. Pred tem je treba urediti zaščito in varčevanje ter ustrezno opredeliti cilje in naložbeni profil posameznika.

Pred kratkim je zato kot partnerica v podjetju zakorakala v svet neodvisnega osebnega finančnega svetovanja, kjer kot »zdravnica« za osebne finance pomaga določiti strankine poglavitne cilje ter oblikovati pot do njih. A brez strankinega zaupanja ne gre, kot tudi ne brez dobrega tima. Le z ekipo ožjih in zunanjih sodelavcev, vrhunskih strokovnjakov, ki neprestano vlagajo vase in v svoje znanje, lahko zagotavljamo celovito svetovanje.

Finance naj bi bile posel za hladne in zadržane ljudi, a ona je topla in optimistična oseba. Stranke se ob njej počutijo kot bi jo poznale že vrsto let. Izredno dobro posluša in je zelo prijetna sogovornica. Vživeti se zna v vsako situacijo in jo poskuša rešiti, če se le da. Je pa res, da vsega včasih ni mogoče več rešiti, zato vse, ki čutijo, da gredo po napačni poti, poziva, da si to čim prej priznajo in poiščejo pomoč.

Zelo dobro ji je poznano vedenje strank, saj je bila kar nekaj let tudi zunanja sodelavka Ekonomske fakultete in sicer pri predmetu Vedenje porabnikov, njeno magistrsko delo na MscBA študiju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani pa ima naslov Vedenje slovenskih vlagateljev v času rasti vzajemnih skladov.

Sama pravi, da je največja nagrada, ko strankam dobro svetuješ in pomagaš. Piko na i pa doživiš, ko ti nekdo izreče iskreni hvala.
Zdaj orje ledino tudi pri iskanju »izgubljenih« sredstev. Veliko ljudi je namreč “izgubilo” svoj denar ob dedovanju, selitvi, spremembi priimka ipd. Želi si, da bi premoženje končno prišlo v roke pravega lastnika.