Osebna finančna svetovalka

Specialistka za nepremičnine

Hitri ste, dosledni, a fleksibilni. Oseben pristop in prilagoditev svetovanja po meri je bil sproščen, obenem pa profesionalen in na mestu. Sr(e)čno še naprej, na dolge proge.

Matija Bolčina
Nova Gorica

Joj, kako naj tole napišem … Moja izkušnja je seveda zelo pozitivna. Kot potrošnik se redko soočiš s situacijo, ko ti ponudnik storitev ne želi kar se da hitro prodati in te odpraviti, temveč si vzame čas za pogovor, da bolje spozna svojo bodočo stranko. Na prvo srečanje sem prišel popolnoma brez pričakovanj, sem imel pač čas. Potem pa mi je postal všeč tvoj iskren in nevsiljiv pristop. Najbolj sem si zapomnil pripombo, da glede na to koliko imam, je plačevanje “upravljanja” brez veze. Se da nekam in pusti. Itak gre vse gor ali dol, bo šlo tudi to. Od “upravljanja” bo plus le za upravljavca. S tem si me pridobila. To cenim. Da nekdo iskreno pove to kar tudi že sam vem in mi ne želi risati gradov v oblakih. Te si lahko rišem tudi sam. Takrat sem obljubil, da ko poteče “vezava” pri konkurenci, se oglasim in prestopim. Ni mi bilo žal. Niti za trenutek. Hvala.

Andrej Kranjčević

Prijaznost, odlična ažurnost, dogovorjene stvari so bile korektno izpeljane, rezultati nazorno predstavljeni. Imam vse pohvale za gospo Petro Bokal. Korekten odnos in še več ter upam še na nadaljne sodelovanje.

Boštjan Hočevar

Z možem sva se odločila za izdelavo pokojninskega načrta, ki nama ga je izdelala gospa Petra Bokal. Izjemno sva bila zadovoljna od začetka do konca, tako s prvim kontaktom z gospo Bokal, njeno prijaznostjo, strokovnostjo, potrpežljivostjo in ustrežljivostjo, nenazadnje pa tudi s samim pokojninskim načrtom. Zelo priporočava vsakemu, ki potrebuje kakršnokoli finančno svetovanje. Kar tako naprej … Ste na pravi poti! Hvala vam.

Beti in Marko Činkelj Tkalčič

Po dveh letih boja s hudimi finančnimi in osebnimi problemi sem stopil v stik z osebno finančno svetovalko Petro Bokal. Najprej me je pozitivno presenetila s hitrim in obsežnim odgovorom na moje vprašanje, ki sem ga zastavil preko aplikacije Moj budget. Na osebnem sestanku sem dobil odgovore na vsa vprašanja, ki so me pestila že nekaj časa. Po zelo pozitivni izkušnji lahko rečem, da v življenju še nisem srečal osebe, ki bi te tako pozorno poslušala in se vživela v tvoje pripovedovanje. Pomirjen in zadovoljen sem zapustil njeno pisarno. Osebno finančno svetovalko Petro Bokal odlikujejo naslednje lastnosti: prijaznost, strokovnost in izjemna sposobnost poslušanja, ki jo premore le malokdo.

Igor

Nepremičninsko svetovanje zahteva celovit in premišljen pristop, prepleten z občutkom za želje in potrebe stranke.