24.01.2023

Webinar: Leto 2022 je bilo krvavo. Kako investirati, da bo moj portfelj v zelenem?

Leto 2022 je bilo krvavo, še posebej to velja za kriptovalute in popularne tehnološke delnice. V zadnjem času se je veliko “gurujev”, ki so še dobro leto nazaj na ves glas kričali kako vedo, katero delnico ali kriptovaluto izbrati, da bomo na hitro obogateli, potuhnilo in jih ne vidimo več. A pojavili so se spet novi, ki trdijo, da so padci lanskega leta le začetek in da naj se pripravimo na še močnejše padce. Modri investitorji že dolgo vedo, da če vaš naložbeni portfelj temelji na tem, kako mislite, da bodo indeksi končali konec leta, ste kot investitor obsojeni na neuspeh. Še več, če imate svetovalca ali sledite “guruju”, ki to poskuša storiti, je to velik utripajoč neonski znak z ognjemetom, ki kriči na nas, da je čas, da se obrnete stran. Kako torej investirati, da bo vaš portfelj v zelenem?

Na tokratnem webinarju smo med drugim odkrito spregovorili tudi:

• Nekateri so še vedno prepričani, da so se v letu 2022 najbolj odrezale nepremičnine in zlato. Pa je to res?

• Najbolj so upadle kriptovalute, Bitcoin za kar 65 %! Ali je res najbolje prodati tisto, kar je še ostalo, da ne ostanemo čisto brez, kot pravijo najbolj črnogledi?

• Kakšen donos lahko pričakujemo na dolgi rok, če investiramo v eno fizično nepremičnino, zlato ali razpršen naložbeni portfelj?

• Zakaj ni dovolj, če sledimo nasvetom “guruja” in sami kupujemo indeksne sklade?

• Kakšen je preizkušen recept, ki tudi ob nekaj krvavih letih zagotavlja, da bo vaš portfelj v zelenem?

Posnetek webinarja si lahko ogledate TUKAJ.