STE ŽE NAREDILI
stresni test vašega proračuna?

Dejstvo je, da je življenje v zadnjem letu postalo dražje in da rast naših plač ne sledi rasti življenjskih stroškov. Vse se draži. Draži se hrana, energenti, storitve …

Inflacija je po podatkih Statističnega urada RS v letu 2022 znašala 10,3 %. Številni se bojijo kaj bo prinesel jutri … A še preden pride do novih sprememb, lahko preverite kako bi se vaš proračun danes izkazal na stresnem testu.

V nadaljevanju vas čaka osem vprašanj vezanih, na vaš proračun. Ko boste odgovorili nanje, boste prejeli rezultat – komentar na vsak vaš odgovor, ki vam bo pomagal pripraviti proračun na vse letne čase, ne zgolj na zimo, ki prihaja. 

Loading...

kDO BO PODAL komentar na rezultate vašega stresnega testa?

Ana Vezovišek, finančna mentorica dnevno spremlja proračune številnih Slovencev in Slovenk.  Zaradi dolgoletnih izkušenj (več kot 22 let) na tem področju zelo dobro ve, katere so najpogostejše napake, ki jih delamo pri upravljanju osebnega proračuna. 

Ugotavlja, da med ljudmi velja splošno prepričanje, da upravljanje denarja pa res ni posebna znanost, a praksa kaže popolnoma drugačno sliko. Navadno “pademo” ravno pri osnovah in stresni test proračuna nam to kaj hitro pokaže.

Sicer je pa Ana Vezovišek magistrirala na temo vpliva finančne pismenosti na zadolženost posameznika in je avtorica več knjig s področja osebnih financ in sicer: 

  • Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem? 
  • Anini finančni recepti za dobro finančno kondicijo
  • Adijo, finančni stres! 
  • Na pomoč! Kako naj otroka naučim ravnati z denarjem?
 
Več o Ani si lahko preberete TUKAJ.

 © 2022 VEZOVIŠEK & PARTNERJI. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo.