vezovišek in partnerji

Webinar: Kako Biti Pripravljen Na Krizo, Ne Glede Na To Kdaj Bo Prišla?

300+ % Donos V Zadnjih 10 Letih. Kako Naprej?

KDAJ?
Sreda, 11. december 2019, ob 18.45 uri 

Vsi govorijo samo še o krizi. Da prihaja, da se je treba pripraviti nanjo in da bo prišlo do nje iz tega ali onega razloga. Dejansko ugibajo, ker nihče zares ne ve kdaj bo prišla. Zakon velikih številk seveda velja, kar pomeni, da smo vsako leto bližje krizi, a kako daleč od nje smo, nihče ne ve, kot je razvidno iz spodnjega prikaza. 

Reasons to Sell

 

Takšno razmišljanje, stalna pripravljenost na krizo, ki je ni, pa pomeni le to, da izgubljamo. Energijo, čas in denar. Kaj lahko storimo?

  • Kako naj pripravimo naše osebne finance, da nas kriza, kadarkoli bo, ne bo presenetila? 
  • Kako zagotoviti, da ne bo hudega četudi izgubimo službo, delnice padejo za 30 %, nepremičnin ne moremo prodati in denar ne bo več tako poceni?! 
  • Kako biti pripravljen na krizo, ne glede na to kdaj bo prišla? 

 
Tako, da najprej pridobimo osnovno znanje in spoznamo orodja in tehnike uspešnega ravnanja z denarjem. Sistem 3-VD in 5 osnovnih pravil investiranja, s katerimi bomo na dolgi rok zagotovo imeli več, kot bi imeli na banki. 

Vse to vam razkrijemo na ekskluzivnem webinarju, kamor je Mitja Vezovišek povabil tudi posebnega gosta, ki ve vse in še več o uspešnem investiranju, saj je v zadnjih dveh letih s svojo trgovalno strategijo močno presegel donos ameriških delnic

Predavatelj: 

MITJA VEZOVIŠEK, mag., je ustanovitelj uspešne finančne svetovalne hiše in startup podjetja ter eden redkih Slovencev, ki so pridobili naziv upravljavec osebnega premoženja. Osemnajst let izkušenj na področju osebnega finančnega svetovanja in podjetništva, širok nabor referenc ter avtorska dela ga umeščajo na vodilno mesto med strokovnjaki za osebne finance v Sloveniji. Več … 

roman gomboc

Gost: 

ROMAN GOMBOC je vodja trgovalne platforme Optimtrader zaposlen pri nemškem podjetju CM-Equity AG s sedežem v Münchnu. Roman Gomboc je oseba, ki ve vse in še več o uspešnem investiranju, saj je v zadnjih 2 letih s svojo trgovalno strategijo presegel donos ameriških delnic.

Gost: 

ROMAN GOMBOC je vodja trgovalne platforme Optimtrader zaposlen pri nemškem podjetju CM-Equity AG s sedežem v Münchnu. Roman Gomboc je oseba, ki ve vse in še več o uspešnem investiranju, saj je v zadnjih 2 letih s svojo trgovalno strategijo presegel donos ameriških delnic. 

KDAJ? 11. december 2019, ob 18.45 uri

KJE? Na spletu. Povezavo do webinarja vam pošljemo po elektronski pošti pred dogodkom. 

Za naročnike storitve MojSkrbnik je udeležba brezplačna, sicer pa je kotizacija 29 evrov.

Ampak … tudi vi si lahko priborite brezplačno kotizacijo za webinarLe pravilno morate odgovoriti na vprašanje: 
Kdaj Mitja Vezovišek praznuje rojstni dan? 

Namig: Ne isti dan, ampak 5 ur in 15 min po začetku webinarja … 

 

Kaj o nas pravijo drugi?

Glede vaših storitev in upravljanja mojih osebnih financ, lahko samo pohvalim! Seveda bi si želel večjih donosov, vendar se zavedam, da ni vse odvisno od vas. Želim si, da tudi naprej optimalno skrbite za moja finančna sredstva. 

Vojko Kozorog

Pozitivno je, da ne obljubljate neralnih donosov oziroma opozorite na tveganja naložb, ki potencialno prinašajo večje donose. Pozitivna je tako izkušnja s komuniciranjem preko portala Moj skrbnik, kot tudi celovita storitev v sklopu premium računa.

Edvard Šimec

Sem dolgoletna stranka gospoda Mitje Vezoviška in njegove ekipe, kar dokazuje moje zaupanje in zadovoljstvo. Varčujem predvsem za čas upokojitve. Storitev Moj skrbnik s Premium aranžmajem mi omogoča, da je vodenje moji financ opravljeno strokovno in kakovostno, čeprav se sama nimam časa ukvarjati z njimi. K sodelovanju z ekipo Vezovišek & Partnerji sem pred leti pritegnila tudi moža, ki je danes prav tako stalna stranka. 

Bojana Boh Podgornik

 © 2019 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.