TESTNA STRAN

Zaupajte nam skrb za svoje finance

O nas

Naše znanje za vaše finance

Nismo veliki, nismo mali. Smo butično svetovalno podjetje s področja upravljanja osebnih financ. Prepričani smo, da je finančna prihodnost svetla, le načrtovati in prilagajati jo moramo znati.

Pri svojem delu smo drugačni in to nam je všeč. Trende skrbno spremljamo in jih ustvarjamo, da se lahko spremembam pravočasno prilagajamo, in interese strank postavljamo na prvo mesto. Vrednote, na katere stavimo, so znanje in izkušnje, ki jih ves čas nadgrajujemo, kakovostne rešitve, ki jih za vas oblikujemo, transparenten odnos, ki ga z vami razvijamo. Zaupanje je ključnega pomena, da lahko od vas pričakujemo dovoljenje za vstop v vaše življenje.

KJE VSE VAM LAHKO POMAGAMO

Urejene finance so temelj stabilne prihodnosti


 • Investiranje

  Če želite, da denar dela za vas, potem tega ne prepustite naključju in spletu okoliščin. Skupaj z vami opredelimo cilje, na podlagi katerih vam izdelamo investicijski načrt.


 • Skrb za premoženje

  Več premoženja prinese tudi večjo odgovornost. Prenesite del odgovornosti na tiste, ki imajo čas, znanje, najsodobnejša orodja in dolgoletne izkušnje.


 • Pokojnina

  Upokojitev je lahko pravljica, a le, če boste na ta scenarij dobro pripravljeni. Pripravimo vam individualen pokojninski načrt, ki vas bo vodil do želene pokojnine.


 • Drugo mnenje

  So finančni produkti, ki ste jih izbrali res najboljši, transparentni in z najnižjimi stroški? Preverite in pridobite drugo mnenje s strani neodvisnega strokovnjaka.


 • Zaščita

  Ljudje najprej zaščitimo svoje premoženje, četudi je običajno vredno precej manj, kot naša delovna sposobnost. Poskrbite za vse štiri stebre finančne zaščite.


 • Osebni proračun

  Nadzor nad osebnim proračunom ni samo vpisovanje in spremljanje izdatkov, temveč pomeni načrtovanje. Z osnovnimi pravili, ki vam jih zaupamo, je to lahko zelo enostavno.


 • Financiranje

  Večji nakupi so zahteven projekt, ki nas lahko zelo veliko stanejo, v kolikor ne poznamo vseh pasti. Z našo pomočjo boste prišli do varne in najcenejše zadolžitve.


 • Davčna optimizacija

  Z davčno optimizacijo lahko močno izboljšamo donose naložbenega portfelja. S pomočjo davčnega kalkulatorja vam vsako leto izdelamo davčno optimizacijo.

Preverite, kje vse vam lahko pomagamo TUKAJ >>>
Smo res tako
drugačni od drugih?

Prepričajte se sami

Naš način dela

HITREJE DO VAŠIH CILJEV

 • 1. korak

  Izračun finančne starosti

  Izgradnja vaše varne prihodnosti se začne pri temeljih. Zato je najprej potrebno izdelati izračun finančne starosti, ki ga naredite TUKAJ. Z izračunom preverite koliko ste finančno stari oziroma v katerem finančnem obdobju ste.

  Ste v obdobju otroka, mladostnika, odraslega, zrelega, starostnika ali modreca?

 • 2. korak

  360° PREGLED FINANČNE SLIKE

  Vsako obdobje zahteva drugačne temelje, zato po izračunu sledi pogovor z enim izmed naših strokovnjakov, ki ga izberemo glede na rezultat izračuna finančne starosti.

  Skozi pogovor naredimo celovit, 360° pregled vaše finančne slike.

 • 3. korak

  FINANČNA DIAGNOZA

  Na podlagi 360° pregleda vaše finančne slike in vaših finančnih ciljev vam postavimo finančno diagnozo in vam, če ocenimo, da vam lahko pomagamo, predstavimo našo ponudbo.

  Rezultat tega so jasno definirani koraki, ki jih morate storiti za mirno pot v naslednje obdobje finančne starosti.

 • 4. korak

  NAČRT SKOZI OBDOBJA: NAČRTOVANJE

  Skupaj z vami natančno opredelimo vaše finančne cilje, jih ovrednotimo in opišemo prihodnje ravnanje na področju porabe, zaščite, varčevanja, financiranja in investicij, ki bo usmerjeno k doseganju ciljev.

  Pripravimo analizo obstoječih finančnih produktov in izdelamo načrt ter predlog rešitev, ki vam ga svetovalec tudi osebno predstavi.

 • 5. korak

  NAČRT SKOZI OBDOBJA: IMPLEMENTACIJA

  Ko z vami uskladimo načrt in izberemo ustrezne rešitve, pristopimo k implementaciji. Namesto vas prevzamemo breme administrativnih opravil in vam pomagamo urediti vso potrebno dokumentacijo.

  S pomočjo sodobnih aplikacij vam omogočimo 24/7 dostop do vašega portfelja in pregled razvoja vrednosti.

 • 6. korak

  SPREMLJANJE IN PRILAGAJANJE

  Z aktivacijo storitve MojSkrbnik prenesete finančni stres na tiste, ki ga obvladajo. Na ta način vam zagotavljamo konstanten stik s finančnimi strokovnjaki, dogajanjem na finančnih trgih in novim znanjem iz sveta osebnih financ.

  MojSkrbnik postane vaš mentor, ki vas vodi do finančne varnosti. Vključuje periodično spremljanje izbranih rešitev in ažuriranje portfelja, prilagajanje spremembam na trgu, urejanje dokumentacije, 24/ dostop do e-knjižnice, nasvet meseca in druge storitve, skladno z izbranim paketom.

4 / 4
SPOZNAJMO SE
Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in se posvetili vašim izzivom
Misli naših strank

Šteje tisto, kar vi mislite o nas

Osebno sem z uporabniško izkušnjo zelo zadovoljen in nimam nobene kritike. Všeč mi je komunikacija s strani osebja ekipe Vezovišek & Partnerji.

Uroš Goričan,
Ljubljana

Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem z vašo ekipo in z veseljem delim svoje izkušnje ter vaše storitve priporočam prijateljem! Za sodelovanje z vami me je prepričala vaša samostojnost in neodvisnost od finančnih institucij. Z veseljem prisluhnem nasvetom strokovnjakov ter na tak način poskrbim za uresničitev svojih zastavljenih ciljev.

Petra Slanič,
Ljubljana

Za sodelovanje z vami sem se odločila na podlagi zadovoljstva in pozitivne izkušnje moje mame, ki mi je priporočila vašo storitev. Pohvalila bi preprosto razlago svetovalca Mihe, kot tudi sam zastavljen izračun finančne starosti, ki je glede na to, da se s tem srečujem prvič, bil zelo jasno razumljiv in pregleden.

Pia Krmavnar,
Brezovica

Sam sem s storitvami zelo zadovoljen, najbolj bi pohvalil strokovnost ter njihovo hitrost in odzivnost. Moja pričakovanja so izpolnjena.

Gašper Reher,
Bistrica ob Sotli

Zelo sem zadovoljna s pripravo osebnega finančnega načrta, tako da ga lahko vsak laik razume. Pohvalila bi celotno ekipo in njihov profesionalen odnos.

Natalija Petkovšek,
Vrhnika

Zelo sem zadovoljna! Všeč mi je, da konstantno spremljate trg ter me obveščate in mi svetujete o morebitnih novostih. Zdi se mi, da prav zares opravljate tisto funkcijo osebnega finančnega svetovalca in sem vedno znova pozitivno presenečena.

Tina Baznik,
Ljubljana

Strokovni, vestni, ažurni, uspešni. Dejansko mi je veliko lažje, odkar upravlja z mojim portfeljem Nataša s svojo ekipo in ji/jim tudi povsem zaupam. Ne gre za enostaven posel, vendar ga dobro opravljajo.

Mojca Rebol Zadravec,
Maribor

Finance sestavljajo naši prihodki (dela) in odhodkov (potreb, navad, želj). Moja izkušnja z njimi pri uravnoteženju teh komponent je zelo pozitivna. Zadovoljen sem bil z njihovim osebnim pristopom in hitro prilagoditvijo ob menjavi službe.

Marko,
Ljubljana

Ste profesionalni, človeški, strokovni, odzivni (sploh kar se skrbnika tiče) in menim da delate kakovostno za kakovost in kvantiteto.
Je pa seveda res tudi to, da jaz nisem dal povoda za slab odnos in je res tudi to, da nisem star znanec finančnih trgov. Sledim pa logiki in občutku. Zaenkrat dobro kaže.

Miha Vrbnjak,
Lenart

Že od samega začetka sem zelo zadovoljen s samim pristopom, kar velja še danes! Osebno mi je najbolj všeč hiter odziv, pohvalil pa bi tudi strokovnost. Moja pričakovanja so izpolnjena, predlogov za izboljšave pa tudi po dobre premisleku nimam. Super ste in kar tako naprej!

Gregor Lovšin,
Ribnica

Zelo informativno in pozitivno naravnano, vsekakor se vidi trud, ki stoji za storitvami. Kar se tiče pričakovanj, so absolutno presežena. Vsak korak je pojasnjen in utemeljen, kar omogoča pregledno in široko sliko. Storitev na nivoju!

Matic Moličnik,
Selnica ob Dravi

Z ženo imava pozitivno izkušnjo in sva zelo zadovoljna s storitvami, ki jih ponujate. Nadvse mi je všeč prijaznost in korektnost, za vašo pomoč pa sva se odločila ob ravno pravem času-preden sva sprejela velike odločitve. Lani sva sodelovanje z vami še dodatno poglobila in vam zaupala celoten portfelj.

Franc Miklič,
Logatec

Všeč mi je način dela, podporo sem imel od samega začetka, da sem si zgradil finančne temelje in varnostno finančno rezervo, zdaj lahko vsak višek sredstev investiram naprej. Odlikuje vas doslednost in to, da nikoli ne pozabite poklicati, kar bi zelo pohvalil. Četudi gre včasih za na videz brezvezno vprašanje, nanj z veseljem odgovorite in odgovor po potrebi tudi ustrezno pojasnite.

Joc Polčnik,
Nazarje

Zelo zadovoljna. Definitivno odzivni, vedno prisotna pomoč s strani svetovalke kot tudi skrbnice.

Maša Železnik,
Ljubljana

S storitvami sem zelo zadovoljen. Ste profesionalni, pozorni do svojih klientov in predvsem zelo prijazni/dostopni.

Matic Mlinar,
Žiri

Super asistenca, potrpljenje in korektnost. Vidi se, da imate za seboj že več let izkušenj. Za seboj je lepo imeti nekoga, na kogar lahko vedno računaš.

Tjaša Kogovšek,
Portorož

Zelo zadovoljna, povratne informacije so prav tako odgovori na vprašanja. Že od vsega začetka se počutim varno. Dobro veste, kaj počnete, stvari so jasne in transparentne.

Meta Trček,
Vrhnika

Pričakovala sem manj podroben finančni načrt. Na sestanku je bilo vse skupaj zelo natančno in konkretno predstavljeno vključno z naslednjimi koraki. Pohvalila bi odzivnost in povezanost ekipe. Ko je bil eden od sodelavcev odsoten, smo z drugim brez težav nadaljevali.

Andreja Možina,
Črnuče

O vas imam za povedati same pozitivne stvari. Zelo sem zadovoljen. Najbolj všeč mi je, da ste tako vztrajni, saj je ravno večkratna spodbuda tisto, kar potrebujem. Prijazni, vse razložite.

Miha Krajnc,
Maribor

Redno obveščate. Na mesečni ravni pošiljate različne nasvete. Finančna svetovalka me opomni, ko je potrebno kaj v portfelju pregledati ali spremeniti. Pripravite vso dokumentacijo in dopise, da hitro in enostavno uredim zadeve. Všeč mi je aplikacija Moj skrbnik.

Maja Bregar,
Litija
Ekipa sodelavcev

Skrbimo za vaše finance

Etični kodeks
Smo ponosni člani FEIFA, evropskega združenja neodvisnih finančnih svetovalcev, ki zastopa neodvisne finančne svetovalce po vsej Evropi. Osnovni namen združenja je pomagati podjetjem in posameznikom, ter povečevanje profesionalnih in tehničnih standardov na področju svetovanja v prid končnim uporabnikom.

Prenesite kodeks

Spoznajmo se
Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in se posvetili vašim izzivom

Naša dela
Investicija v znanje je prvi korak na poti do finančne zrelosti.