TESTNA STRAN

Zaupajte nam skrb za svoje finance

O nas

Naše znanje za vaše finance

Nismo veliki, nismo mali. Smo butično svetovalno podjetje s področja upravljanja osebnih financ. Prepričani smo, da je finančna prihodnost svetla, le načrtovati in prilagajati jo moramo znati.

Pri svojem delu smo drugačni in to nam je všeč. Trende skrbno spremljamo in jih ustvarjamo, da se lahko spremembam pravočasno prilagajamo, in interese strank postavljamo na prvo mesto. Vrednote, na katere stavimo, so znanje in izkušnje, ki jih ves čas nadgrajujemo, kakovostne rešitve, ki jih za vas oblikujemo, transparenten odnos, ki ga z vami razvijamo. Zaupanje je ključnega pomena, da lahko od vas pričakujemo dovoljenje za vstop v vaše življenje.

KJE VSE VAM LAHKO POMAGAMO

Urejene finance so temelj stabilne prihodnosti


 • Investiranje

  Če želite, da denar dela za vas, potem tega ne prepustite naključju in spletu okoliščin. Skupaj z vami opredelimo cilje, na podlagi katerih vam izdelamo investicijski načrt.


 • Skrb za premoženje

  Več premoženja prinese tudi večjo odgovornost. Prenesite del odgovornosti na tiste, ki imajo čas, znanje, najsodobnejša orodja in dolgoletne izkušnje.


 • Pokojnina

  Upokojitev je lahko pravljica, a le, če boste na ta scenarij dobro pripravljeni. Pripravimo vam individualen pokojninski načrt, ki vas bo vodil do želene pokojnine.


 • Drugo mnenje

  So finančni produkti, ki ste jih izbrali res najboljši, transparentni in z najnižjimi stroški? Preverite in pridobite drugo mnenje s strani neodvisnega strokovnjaka.


 • Zaščita

  Ljudje najprej zaščitimo svoje premoženje, četudi je običajno vredno precej manj, kot naša delovna sposobnost. Poskrbite za vse štiri stebre finančne zaščite.


 • Osebni proračun

  Nadzor nad osebnim proračunom ni samo vpisovanje in spremljanje izdatkov, temveč pomeni načrtovanje. Z osnovnimi pravili, ki vam jih zaupamo, je to lahko zelo enostavno.


 • Financiranje

  Večji nakupi so zahteven projekt, ki nas lahko zelo veliko stanejo, v kolikor ne poznamo vseh pasti. Z našo pomočjo boste prišli do varne in najcenejše zadolžitve.


 • Davčna optimizacija

  Z davčno optimizacijo lahko močno izboljšamo donose naložbenega portfelja. S pomočjo davčnega kalkulatorja vam vsako leto izdelamo davčno optimizacijo.

Preverite, kje vse vam lahko pomagamo TUKAJ >>>
Smo res tako
drugačni od drugih?

Prepričajte se sami

Naš način dela

HITREJE DO VAŠIH CILJEV

 • 1. korak

  Izračun finančne starosti

  Izgradnja vaše varne prihodnosti se začne pri temeljih. Zato je najprej potrebno izdelati izračun finančne starosti, ki ga naredite TUKAJ. Z izračunom preverite koliko ste finančno stari oziroma v katerem finančnem obdobju ste.

  Ste v obdobju otroka, mladostnika, odraslega, zrelega, starostnika ali modreca?

 • 2. korak

  360° PREGLED FINANČNE SLIKE

  Vsako obdobje zahteva drugačne temelje, zato po izračunu sledi pogovor z enim izmed naših strokovnjakov, ki ga izberemo glede na rezultat izračuna finančne starosti.

  Skozi pogovor naredimo celovit, 360° pregled vaše finančne slike.

 • 3. korak

  FINANČNA DIAGNOZA

  Na podlagi 360° pregleda vaše finančne slike in vaših finančnih ciljev vam postavimo finančno diagnozo in vam, če ocenimo, da vam lahko pomagamo, predstavimo našo ponudbo.

  Rezultat tega so jasno definirani koraki, ki jih morate storiti za mirno pot v naslednje obdobje finančne starosti.

 • 4. korak

  NAČRT SKOZI OBDOBJA: NAČRTOVANJE

  Skupaj z vami natančno opredelimo vaše finančne cilje, jih ovrednotimo in opišemo prihodnje ravnanje na področju porabe, zaščite, varčevanja, financiranja in investicij, ki bo usmerjeno k doseganju ciljev.

  Pripravimo analizo obstoječih finančnih produktov in izdelamo načrt ter predlog rešitev, ki vam ga svetovalec tudi osebno predstavi.

 • 5. korak

  NAČRT SKOZI OBDOBJA: IMPLEMENTACIJA

  Ko z vami uskladimo načrt in izberemo ustrezne rešitve, pristopimo k implementaciji. Namesto vas prevzamemo breme administrativnih opravil in vam pomagamo urediti vso potrebno dokumentacijo.

  S pomočjo sodobnih aplikacij vam omogočimo 24/7 dostop do vašega portfelja in pregled razvoja vrednosti.

 • 6. korak

  SPREMLJANJE IN PRILAGAJANJE

  Z aktivacijo storitve MojSkrbnik prenesete finančni stres na tiste, ki ga obvladajo. Na ta način vam zagotavljamo konstanten stik s finančnimi strokovnjaki, dogajanjem na finančnih trgih in novim znanjem iz sveta osebnih financ.

  MojSkrbnik postane vaš mentor, ki vas vodi do finančne varnosti. Vključuje periodično spremljanje izbranih rešitev in ažuriranje portfelja, prilagajanje spremembam na trgu, urejanje dokumentacije, 24/ dostop do e-knjižnice, nasvet meseca in druge storitve, skladno z izbranim paketom.

4 / 4
SPOZNAJMO SE
Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in se posvetili vašim izzivom
Misli naših strank

Šteje tisto, kar vi mislite o nas

Pred leti, ko sem se ravno odločal za sodelovanje z vami, mi je človek z renomejem na področju osebnih financ odgovoril, da lahko vsak človek sam poskrbi za svoje finančno premoženje in investicije. Prebrati je potrebno nekaj člankov na spletu, nikakor pa ne najemati svetovalcev. Zdaj vem, da se moti. Hvala, ker z vašo pomočjo počasi celim samostojen finančni “podvig”.

Sergej,

Svetovalec se je na srečanje pripravil, imel je profesionalen odnos, obvlada svoje področje, tudi nepoznavalcu razumljiva razlaga vsebine.

Matej,
Bohinj

Prepričali ste me s srčnim in profesionalnim pristopom. Dobila sem realen uvid in pristop v moje finance in jasno pot naprej. Prav pomirjeno zrem v prihodnost. Hvala!

Sonja,
Ljubljana

Pomagali ste nama z obširno in konkretno razlago problema glede najema stanovanjskega kredita. Bili ste nam v veliko pomoč pri nadaljnem razmišljanju.

Urša,
Ljubljana

Prijaznost, odkritost in iskrenost. Odkrili smo veliko pomanjklivosti v najinem odnosu do financ. Sicer zveni žalostno, toda ponujena nama je bila pomoč, ki vliva optimizem.

Valentin,
Mengeš

Sprva sem bila skeptična, ko mi je prijatelj priporočil osebno finančno svetovalko, potem pa sem si mislila, da tako ali tako nimam kaj izgubiti. In sem šla. Že takoj na začetku ste me presenetili s svojo profesionalnostjo in odprtostjo. Čeprav imam težave zaupati, vam zaupam. Danes vem, da sem na dobri poti do svojih ciljev in vem, da imam osebnega skrbnika svojega premoženja in celotno ekipo, ki se trudi ustvariti vrednost za svoje stranke.

Vida,
Ljubljana

Hitri ste, dosledni, a fleksibilni. Oseben pristop in prilagoditev svetovanja po meri je bil sproščen, obenem pa profesionalen in na mestu. Sr(e)čno še naprej, na dolge proge.

Matic Bolčina,
Nova Gorica

Super izkušnja, veliko sem se naučila. Že pri “drugem mnenju”mi je bilo super, da smo šli čez vse: varčevanja, zavarovanja (katera so nujna- tega nisem vedela!), koliko se daje na stran….všeč mi je, da ste neodvisni. Kar tako naprej- vesela sem da smo se spoznali.

Sara,
Ljubljana

Nisem vedela, kaj naj sploh pričakujem. Priporočila mi ga je sodelavka. Izkušnja: enkratna! Čisto drug pogled na finance – želim si le, da bi vse to vedela že veliko prej. Kar takoj naprej!

Erika,
Koper

Prijazni, hitri, dobra in razumljiva razlaga, prepoznaš cilj: najboljši namen! Pridobili in upravičili moje zaupanje- upam na dolgoročno sodelovanje.

Zdenka,
Novo mesto

Ni besed z katerimi bi se dalo napisati kako zelo sem vam hvaležna. Hvala iz srca, da ste nama pokazali pravo pot. Brez vas bi verjetno danes bila ločena ali pa bi imela ćir na želodcu :)) Z veseljem vas priporočam vsem. Z vašo pomočjo stopava skupaj z možem po poti brez mask in z mirom v duši in se veseliva vsakega dneva posebaj 🙂

Ivona & Matjaž,
Jesenice

Že kar nekaj let berem vaše nadvse poučne članke. Hvala vam. Sedaj mi je v življenju veliko lažje, ker me ne boli več glava zaradi financ. Imam tudi krasno zaposlitev, kjer zaslužim za normalno življenje. Seveda brez modrega razporejanja denarja tudi to ne bi bilo dovolj. Skratka, hvala tudi za naprej.

Marija,
Celje

Več let sem se laično odločal za investiranje finančnih sredstev v različne produkte in večina naložb se je izkazala za povprečne, nekaj je bilo tudi neuspešnih. Zaradi pomanjkanja časa sem se odločil to skrb prepustiti neodvisnemu finančnemu strokovnjaku. Prepričan sem v varnost in uspeh svojih naložb.

Matic,
Radomlje
Ekipa sodelavcev

Skrbimo za vaše finance

Etični kodeks
Smo ponosni člani FEIFA, evropskega združenja neodvisnih finančnih svetovalcev, ki zastopa neodvisne finančne svetovalce po vsej Evropi. Osnovni namen združenja je pomagati podjetjem in posameznikom, ter povečevanje profesionalnih in tehničnih standardov na področju svetovanja v prid končnim uporabnikom.

Prenesite kodeks

Spoznajmo se
Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in se posvetili vašim izzivom

Naša dela
Investicija v znanje je prvi korak na poti do finančne zrelosti.